Werkwijze

De hondenuitlaatservice werkt als volgt:

Vooraf plan ik een intake-gesprek. In dit gespek wordt het gedrag van de hond besproken en zullen wij de details doorspreken.

Uw hond wordt ‘s morgens of ‘s middags in een goed geventileerde bus opgehaald om vervolgens naar de uitlaatlokatie te gaan. Daar wordt met de honden minimaal een uur gewandeld. Om het voor de honden interessant te houden, lopen wij op verschillende lokaties.

De groep bestaat uit zo’n 10 speelkameraadjes. Na afloop worden de honden weer thuisgebracht. Als u zorgt voor een handdoek, dan drogen wij (indien nodig) de hond natuurlijk even af.

Hondenverzorging, uw huisdier in vertrouwde omgeving thuis

Tijdens uw vakantie/afwezigheid is de mogelijkheid aanwezig om uw huisdier te laten verzorgen. Iedere dag komen wij langs om uw huisdier eten en persoonlijke aandacht te geven. Tevens wordt de kattenbak/kooi verschoond.

Tijdens een intakegesprek nemen wij uw persoonlijke wensen en die van uw huisdier door.

Gedragstherapie, ook uw hond kan veranderen !

De behandeling van het probleemgedrag van uw hond is maatwerk. Iedere hond is uniek. Een standaard advies is daarom niet mogelijk. Het is belangrijk dat het ’’probleem”gedrag van de hond in z’n vertrouwde omgeving word beoordeeld. Daarom is een telefonisch advies niet mogelijk.

Tijdens een intakegesprek wordt het gedrag en de omgang tussen baas en hond beoordeeld. Later word samen met de eigenaar de diagnose besproken en volgt een gerichte therapie.

Problemen:
* Angst (o.a verlatingsangst/scheidingsangst)
* Coprofagie
* Agressie (naar mens en/of dier)
* Angstagressie
* Onzindelijkheid
* Vernielzucht
* Rangordeproblemen
* Overmatig blaffen